Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra hjärtan igen

 

Jag viker undan jalusiernas händer

ber morgonljuset hämta mig vaken

min kärlek drömmer ännu sina bilder

men jag finner ingen väg

som kan möta våra hjärtan igen.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-31 19:31



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Naken ärligt beskrivet!
2021-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP