Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångestens Ros.

ROSENKORSETS DILEMMA.

Sökarens rädsla
att klappa på porten,
får den utestängdes
frusna kropp att förtvina
som rosen om hösten.

Bosse 31 januari 2021.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Bossepoet från Österbotten
Läst 133 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-31 22:05



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Ut-blommande skrivelse
Om ett mänskligt
Dilemma?


2021-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten