Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Atmosfär

du är ständigt skapare
av den atmosfär
som omger dig
du sänder ut
budskap
signaler
känslor
tankar

Välj klokt!
Analysera med vishet!
Skapa medvetenhet om det undermedvetna!






Fri vers (Fri form) av Väsensskild
Läst 107 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-31 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Väsensskild
Väsensskild