Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De nära besöker mig ofta

dessa främlingar
ser jag aldrig två gånger
i mina drömmar


 


 




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 137 gånger
Publicerad 2021-02-01 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP