Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tage D. tanke





Om man nu kunde
låta bli att låta bli

Så skulle man känna
sig mera fri?


























Fri vers av Sefarge VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-02-01 00:13



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Sannolikheten är sannolik. Sannolikt.
2021-02-02

    Lena Staaf VIP
Det jag inte vill göra, det gör jag.
Det jag vill göra, det gör jag inte.
2021-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP