Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ursinne

__________

Samtalade med klockan

om timglasets betydelse

Visaren sprang på sekunden

__________




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2021-02-01 00:48



Bookmark and Share


  Engel
Tänk att vi kommit så långt från varandra och oss själva så att detta behöver vara sant. Men det är skönt att du kan sätta ord på det.
2021-02-25

  Åse Tropp VIP
Snyggt!
2021-02-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Kanonbra och fyndigt!
2021-02-01

  ULJO
Riktigt bra
2021-02-01

  Peter G VIP
väldigt fyndig, Urbra dikt!
2021-02-01

  Marita Ohlquist VIP
Suveränt skaldat!
2021-02-01

  petter rost
Magica! Vilken magisk "kortis", den sprakar!
2021-02-01

  Maria Sundelin VIP
Tiden är oberäknelig
Kramar
2021-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP