Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Ingår i citatsamlingen


ONDSKANS INTELLIGENSER XXII

Western journalist again and again
systematically ignore serious muslim
attack and rather focus on the jews.

Så sköt jag en tjej och sen flera,
Tog sikte på deras huvuden.
Minns att några bad för sina liv,
men jag sköt dem ändå.

Jag är bara ledsen för att jag
missade så många.

Anders B. Breivik " Fjotolf Hansen"
(1979-

~




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 237 gånger
Publicerad 2021-02-01 07:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP