Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Släck lampan TACK!

 

 Släck lampan!

Det är för mycket ljus omkring mig

TACK!

 

Stäng av TV; radio

Det är för mycket ljud om kring mig

TACK!

 

Trampa inte så hårt på tramporna!

Det irriterar mig som fan

TACK!

 

Tala inte med mig om att en människans liv är värdig

Det svider i hjärtat

Tack!

 

Följ ej mina fotspår!

Du kommer att bli kränkt

Tack!

 

Dröm ej mina drömmar!

Du kommer aldrig att nå dem

Tack!

 

Lek inte ensam med en vuxen!

Du kommer att bli våldtagen

Tack!

 

Tala inte om kärlek!

Den bara illusion och finns i människans fantasi

Tack!

 

Lev som du själv önska och vill!

Och inte som andra önskar dig att leva

Tack!

 

Släck tiden för gott!

Släck livet för evig!

Tack!

 

Du/jag är ensam bara ensam och ensam




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 103 gånger
Publicerad 2021-02-01 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP