Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Levande skyltdocka

Står stilla i hörnet

Blir tagen för en staty

 

Eller var det en skyltdocka

Du misstänkte att jag var

Ty du hoppade högt när jag tilltalade dig

 

Jag vet hur man smälter in i omgivningen

Vet hur man stänger ner sin egen energi

Du applicerade din rädsla på min stillhet

 

Men djupt inom mig kan jag inte låta bli

Att le

Åt din oförmåga att skilja mig från en staty

 

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-02-08 07:45



Bookmark and Share


  helenita VIP
Fin reflektion!
2021-02-09

  Solstrale VIP
Spännande reflektion, ang stänga av sin energi... Eller bli rädd för stillhet... Ja en dikt med klokskap!
2021-02-09

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så lätt går
folk förbi, de
borde ha bättre
pli, på ögats
vingleri...


2021-02-08

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande om att finnas men inte bli sedd!
2021-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP