Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet


Finland

Jag tror på långa landsvägar genom ett sommarlandskap
Och flugor som söker sig till min nersölade tröja
Jag tror på Finland – det förlorade landet som min neurotiska pappa lämnade
De tusen sjöarnas land med Kalevala som diktade om den tappre Väinämöinen
Ur havet klev kvinnan. Bättre än bli skapt av mannens revben.




Fri vers (Fri form) av Mika I
Läst 110 gånger
Publicerad 2021-02-01 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mika I
Mika I