Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRIPTYK II

II

wisteria

inte som jag
men visste att
visste vem du var 

jag har väntat
och det är långt till morgonen

 




Fri vers av måns m
Läst 118 gånger
Publicerad 2021-02-01 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

måns m
måns m