Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Inför närvarande fibulavinter 2021. ..och dess vidare utveckling. ..)


Undan kommen medmänniska




Mottagaren trasig
Lämna ett meddelande

Så Storebror ser efter
Vad som kan göras åt

Saken vid nästkommande
Ekorrhjuls-sammanträde.

Inom Områdes Distriktonens
Lagliga beslutanderätt.






Prosa av Sefarge VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-02-01 19:36



Bookmark and Share


  bumerang

Kännande mänsklig trasighet utslängd för bedömning av kallsinnig byråkratisk övermakt.
Så kände jag.
Satir?
Nej, verkligheten i prosans uttryck

2021-02-01

    Lena Staaf VIP
En text som signalerar önskan om mänsklig kontakt i denna kalla och mekaniserade värld.
2021-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP