Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


©Ingår i citatsamlingen


ONDSKANS INTELLIGENSER XXIV

Jag är Kongo!
utan mig inget Kongo,
och jag tänker inte låta
det gå mig förbi,
att få en bit
av denna Afrikanska tårta,
om det så ska kosta
100 miljoner afrikaners liv.

Leopold II av Belgien
(1835-1909)

~




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 181 gånger
Publicerad 2021-02-01 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP