Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt som är kvar

Droppar av saknad

Droppar av sorg

Droppar av glädje 

Droppar av mig

Droppar av dig

 

Fragment av dåtid 

Är allt som vi har

Av dagar som varit

Är guldkorn av minnen 

Alla rester som finns




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-03 06:59



Bookmark and Share


  helenita VIP
Gillar! Fint tempo.
2021-02-03

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om en relation som inte längre finns kvar!
2021-02-03

  ULJO
Beska droppar
2021-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP