Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Smälta in. Det handlar inte alltid om att smälta in. Where is your gut?!


Jag trodde du var våghalsig...

 
Jag vet att du läser, att jag fortfarande
är i blickfånget när du surfar...
och smeker dig själv där vid ekvatorn just nu


Och jag ska smälta in i dina stön
Inte sticka ut allt för mycket,
enligt dina egna farhågor.

Men jag vet, att det är inte så du
föredrar mig.

Du föredrar mig... på gränsen till extas
och när jag rör mig utanför min trygghetszon
och att jag vågar...ta riskerna
Du själv... simmar upp till ytan för att hämta andan för
Så ...tänk om vi dyker i... samtidigt?
Tar sats och hoppar bomben från bryggan
Tänk om vi tar varandras händer
håller för näsorna
och räknar ett, två...tre


nuuuuuuuuuuu!

Plaaadask!


(I take responsibility for my own stupidity)
If I hit rock bottom




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-02-01 23:03



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Alltför många har fullt sjå med att smälta in. Hur i all världen kan dom då orka med att sticka ut. Nej hujedamej, så kan vi inte ha det, anser dessa.
2021-02-02

  Solstrale VIP
En fräck och rolig text! :)
2021-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP