Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och de reste sig

Och de reste sig från hålet
Som fångat deras själ
För att fångas av en virvel
Som slungade dem ut

Att flyga är inte så härligt
När stormen tar tag
Marken är ack så underbar
När man stadigt kan stå




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 66 gånger
Publicerad 2021-02-01 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva