Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriver ett svar

Under tiden jag väntar
kan jag skriva ett svar

förväntningar, drömmar
skriva gör jag

gör det mig sämre ibland

svaret är ja

oftast inte
att få ut saker på papper
är en lättnad
dock sparar jag gärna
bladen jag skriver på


sen går jag tillbaka
plågas ibland av mina ord
kan även hända att jag blir glad
ganska ofta är det faktiskt så

saknad, sorg, smärta, tårar, att förlora någon

glädje, lycka, kärlek, skratt, leenden

kanske att just nu blir det mera sorg
trots allt var du en del av alltihop
vill inte släppa dig just nu
kanske en dag

så jag lämnar allt här
under tiden väntar jag
skriver ett svar




Fri vers (Fri form) av Feliciaspoesi
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-01 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Feliciaspoesi
Feliciaspoesi