Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Staden glöder

 


 


Staden glöder


Snart är bara aska kvar


Medans ingen ger svar


förkolnar hoppet


Ser på hjärtat


som sakta förblöder




Fri vers av PkA
Läst 171 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-02-02 01:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PkA
PkA