Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guide

Jag ville se dig
Komma
För att leda dig
Vid min hand
Genom ditt mörker
In i mitt ljus




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 128 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-02-02 05:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish