Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Systemic 3

 

The ice is melting

On the wrong side of the earth

The system is rigged




Bunden vers (Haiku) av Onomatoprofet VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-02 09:12



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Den är förbaskat bra ! Man ryser och fryser av såna ord.
2021-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP