Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Rubrik lånad av John Denver)



High Calypso I sing to your spirit

 

Ur din lilla hink
stjärnspäckar du våra nätter,
med svepande hand
river du upp stjärnstoft över sammetsnatt



Go gently into the night
kind heart
and dont forget
the stars
just borrow
fragments of
a greater light



så som dina gnistor
fötts långt innan
din aska blev till




Fri vers av Björn Donobauer
Läst 658 gånger
Publicerad 2006-07-20 09:35



Bookmark and Share


  Proton
Hur bra som helst, jag gillar hur du blandar Svenska och Engelska.
2007-02-24

  Agnes
mmm... vilka magiska ord! Njuter och sveps med i din vackra poesi. Slutraderna är så förunderligt fina att jag bokmärker din text.
2006-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Björn Donobauer
Björn Donobauer