Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

On the sunny river bank of Nera I followed, still I do...


with Her by my side

in love I walked towards Rome

mission accomplished




Bunden vers av Horace
Läst 128 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-02-02 09:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace