Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kommer aldrig lära mig mera svenska …!

 

Vissa sakar man gjort ångrar sen

Till exempel söka asyl i Sverige

 

Språket har jag ingen nytta av

Samhället har jag ingen nytta av

 

Aldrig lära mig mera svenska

Aldrig mera svenska kultur

 

Varför LÄRA mig mera om svenskarnas kultur

Samhälle och demokrati?

 

Medan i ALLA MINA dryga tjugotre år i Sverige!

Hela min tid i Sverige!

 

Hade och HAR NOLL och NOLL SVENSK VÄN

Någon som vill höra om Iraks/ Iran tortyr och förföljelser

 

En flykting behöver absolut inte lära sig språket

Man lever på bidrag generation efter generation

 

Bidraget sitter i blodet på flykting… en människa

Och mer beroende av bidrag blir det med tiden   

 

Nyttan av svenska har jag ENDAST här på poeter.se

Eller när jag är ute och handlar annars är språket död

 

Aldrig behöver flykting Naji ett språk i Sverige!

Aldrig drömmer Flykting Naji om fred i Sverige!

 

En oönskad kristentro Naji!

Är i Irak, Sverige och hela västvärlden!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 99 gånger
Publicerad 2021-02-02 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP