Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Styrka

Hon är trött, väldigt trött.
Hon som ser mer än sitt eget hjärta.
Hon som dansar framåt.
Trots smärta i hjärtat.
Styrkan hon bär på.
Finns i hjärtat hon bär på.
Hjärtat som består av tusen ting.
Allt från stormar.
Lavendel.
Kamomill.
Rosor.
Tornados.
Nejlikor.
Hav.
Tidvatten.
Liv.
Smärta.
Lust.
Kärlek.
Hopp.
Sorg.
Tårar.
Värme.
Lättnad.
Styrka.
Stödd.
Vägledning.
Frustration.
Glödd.
Tålamod.
Svar
Allt blandat i en omsorgsfull bunke,
Med tusen mer ting,
Som bildar hennes hjärta så vackert.
Hon är kvinnan i mitt liv.
Borde inte älska något mer än mitt eget hjärta.




Fri vers (Fri form) av Feliciaspoesi
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-02 11:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Feliciaspoesi
Feliciaspoesi