Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av rosende brus



rosende fotsteg

fägnad och prång

blossande röda

glädjen ditt fång



nynnas i skymning

värmande brus

tusende känslor

fyll hjärtats krus




Bunden vers (Rim) av BenGust VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-02-02 12:50



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Vackert och förväntansfullt !
2021-02-03

  Elinor Sörensson VIP
finstämt känslosam och
vackert rimmad.

"rosende fotsteg",
ljuvligt uttryckt!
2021-02-02

  Susen VIP
Värmande fotsteg på väg i känsloresa fyller hjärtats krus. Fint
2021-02-02
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP