Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åh mamma, du försökte

Åh mamma,
Du försökte
Blott en krigarkvinna
Stark och okränkt

Åh mamma,
Du försökte
Livet gav dig
Aldrig gåvor

Åh mamma,
Du försökte
De slog dig
Och skadade mig

Åh mamma,
Du försökte
Gav mig dåliga kort
Men det är väl så
Det är i en ort

Åh mamma,
Du försökte
Ångesten sjöng
Din livshistoria

Åh mamma,
Du försökte
Det gick att vinna
Utan ess
Med en trea och en sjua
Utan brottens stress

Åh mamma,
Vi lyckades
Jag är här idag
Långt ifrån svag

Jag blev jag.




Fri vers av Simpeltjuv
Läst 150 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-02-02 13:45



Bookmark and Share


    Simpeltjuv
<3
2021-02-02

    Music mind VIP
<3
2021-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Simpeltjuv