Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mega-zon i förorten




En plast skräcködla
Till salu

I "Zink you" Second
hand butiken

Hänger upp och ner

Där spelas det Queens
Från en bergsprängare.

Och där behöver man
vare sig känna sig väl
-kommen eller accepterad..

Man bara finns och går
omkring
Bland en massa varor

Som överlevt sin egen
Bruks begränsning

Och fått en andra chans
med värde att existera
ytterligare en stund

Där några människor
försöker känna av och

bedöma skillnadens
kontrast mellan det

som skall föreställa
något
nytt eller begagnat

Utanför och inuti
sitt egna skal?




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-02-07 11:00



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fin känsla med butiken kan tom känna lukten
2021-02-07

    Lena Staaf VIP
Mycket lämnas in till second hand men långt ifrån allt blir sålt. Lite sorgligt.
2021-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP