Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Puh Björn

Honungen rinner
längst med världens kant
och droppar
sakta
säkert
sårbart

Äntligen
tänkte jag

Snart
är det våran tur

Jag får chansen
att doppa min tunga
i det söta guldet

En droppe dröjer sig kvar
smeker och förför

Och vid varje ny måltid
en bitter bismak
av lyckans dagar








Fri vers av Felicia försvann
Läst 102 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-05-07 00:35



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
tung. bra.
2022-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Felicia försvann