Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusning


Ljus stråle

Ljus

J E S U S




Bunden vers (Haiku) av Flying Anna VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-02-02 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flying Anna
Flying Anna VIP