Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att säga förlåt till någon man älskar

att säga förlåt till någon man älskar kan ta långtid

och ju längre man drar ut på det ju svårare blir det 

 

och det skaver och gnager inombords man äts upp 

en bit för varje dag inombords . men när man tar

 

sej mod och erkänner att man gjorde fel så lyffts

tyngden bort ur enns bröst som har skavit och gjort 

 

det jobbigt att gå på sin väg igenom livet med släpande

steg efter vägen ensamnt mentalt och känslomässigt .

 

allt har varit som kolapps inom mej men nu vill jag säga 

förlåt min största räddsla är att hon inte ska ta det att 

 

hon fortfarande är arg och ledsen på det sätt jag utalade 

mej dumnt i vrede som jag bittert får ångra . nu jag har satt 

 

ett frö i hennes huvud och känskor som kommer att växa på 

grund av mej att säga förlåt är lika svårt som det är fint .




Fri vers av den nakna poeten
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-02-02 16:44



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Förlåt är det svåraste och minst använda ordet i vårt språk, du är inte ensam : )
2021-02-02
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten