Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SPEGELBILDEN

 


när jag stod utanför
storögt
fantiserade att jag
var en stor stjärna
som fick applåder
som aldrig tog slut
precis som du

högg det till
som ett sting
i hjärteroten

Vill tacka dig för
lärdomen
modet
utmaningen
du ovetandes
gav mig
går stigen
med lätta
fotsulor
du behöver inte
applådera
vill bara tala om
att jag är full av
beundran
när spegelbilden
möter



 




Fri vers (Fri form) av Susen VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-02-02 17:01



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Lärdom å kunskap tynger inte. Ibland smyger lärdom inpå utan att man direkt märker varifrån den kom. Andra gånger
har den avsändare men denne vet ej om
genomslagskraften.
2021-02-03

    Lena Staaf VIP
Fint skrivet om livets lärdomar.
2021-02-03

  Sparvögat VIP
Så fina ord om lärdomens gåva...
2021-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Susen
Susen VIP