Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden

Spegelbildens trötthet
Visar en hopplöshet
Så många krossade drömmar
Att ljuset är svårt att finna

Men varje dag kommer stänk
Som lyser upp tavlan
Som fortfarande helas




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-02 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva