Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"Jag är ett stort fan"



Jag är ett stort fan av din konst.
Dina ögonfransar, dina läppar, din
snygga rumpa! Och jag älskar din humor.
Jag hoppas du inte känner dig förnärmad
av mina spasmer på like-knappen på dina
fantastiska inlägg...
Att jag dubbelklickar med musen eller
pekfingret så ofta att mitt stora hjärta
visar sig... på styva linan.
Jag är ett nervvrack nu, rädd att du hatar mig.
Btw hur ser jag ut i dina ögon?
När min värdighet


- daskar mig i ändan?




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-02-02 20:15



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Rätt charmig och charmigt skrivet var ordet! Har klurat men så just ja charmig! Charmig! :)
2021-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP