Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bön

giv mig modet att lämna det kända
giv mig styrkan att bryta med det trygga
giv mig visdom genom att lära av mina misstag
giv mig ånger och vilja att be om förlåtelse
giv mig ödmjukhet och insikt i mina begränsningar
giv mig ett rent hjärta som vill gott

amen




Fri vers av Väsensskild
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-02 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Väsensskild
Väsensskild