Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hallå

Jag sa de där orden
som intorkad luft
Jag rörde på munnen
en oljad maskin

Jag känner igen mig
och minns dina svar
Vi säger detsamma
som vi sa igår

I tystnad och mörker
vill jag närma mig
men orden blir platta
när jag säger de till dig

Det blir som ett hålrum
där inget finns kvar
En väntan på tystnad
En väntan på svar




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-02-02 22:11



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
En gåva att kunna sätta ord av att inte nå fram så att de blir till poesi - så kommer längtan att närma sig och vara sann fram -
2021-02-03

    Lena Staaf VIP
En sorg över att inte riktigt nå fram.
2021-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP