Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flingan

sitter ensam i mitt rum tiden står still ute faller snön
snöflinga snöstjärna växer det sig till
ensam står still bland stjärnor snöflinga ett himmlavalv stjärnklart svart
ser mitt rum en resa i tid rymd livs tids resa
snön faller isen lägger till gran björk som salar vinterns grottor böjer sig
salar av trä snö is
min älskade flinga du min stjärnhimmel mitt liv







Fri vers av Steff...
Läst 255 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-02-03 00:37



Bookmark and Share


    Steff...
Tack så snälla ni
En kram så som det var innan en riktig vänskapskram
kram
2021-02-05

  Blomma-Stjärna VIP
Snöflingorna som faller ner över gran och björk där ute reser in i din vackra vinterdikt!
2021-02-03

  Fjellhuldra VIP
En vacker dikt .
2021-02-03

  Emanuel Sigridsson VIP
Jag tycker om Ditt sätt att lösa upp språket och skulle kunna tänka mig att Du skulle kunna gå ännu längre. Tjusigt!
2021-02-03

  lodjuret/seglare VIP
Olika människor kan tänka och uppleva så olika, deras känslor kan ta sig så olika uttryck, intressant läsning kan det bli.
2021-02-03

  bibbi ahrnstedt
Vackert!
2021-02-03

  bibbi ahrnstedt
Vackert!
2021-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Steff...