Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets orkester

Mitt hjärta är så känsligt
för allting som är mänskligt
Det finns en liten hammare
som slår i livets kammare

Kärleken har en liten korg
där förnuft och känsla blandas
ett glädjens sorgens torg
som gör att jag kan andas

På natten när jag borde sova
hör jag Guds gåva i det dova
Det är någon som sjunger
i mina svaga lungor

Där inne finns en hel orkester
som aldrig vågar ta semester
Jag hoppas ni spelar en stund
medan jag tar mig en blund




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-02-03 03:25



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Poesi med konstnärlig
Lätthet o finess som
när Nacka Skoglund
Behandlade "trasan"
;)
2021-02-16

  Blomma-Stjärna VIP
Fint rimmat och med flyt om att inte kunna sova för längtan och minnen och allt som hamrar och slår och andas i bröstet - mycket mänskligt och vackert!
2021-02-03

  Magdalena Eriksson VIP
Så rolig och vemodssolig
rim lättar upp särskilt en sådan här stämning. sam en hävstångsmackapär rimmen är
2021-02-03

  Solstrale VIP
Ja du kan verkligen få fram det med djup och mening! Tack för du skapar ordrikedom!
2021-02-03

  Kungskobran VIP
Fint, gillar
2021-02-03

    Lena Staaf VIP
Så vackert och rart skrivet om den nattliga inre musiken!
2021-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP