Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människorna


Människorna klär sig
i mössa och jacka
och känner sig normala,

men de kan tänka på Hästhuvudsnebulosan
och neanderthalarnas dna,
och de vet att de ska dö




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2021-02-03 09:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP