Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Paus känsla!

Jag!

 

Har taget paus av livet

Sen längesen

 

Jag!

 

Har tagit paus av att leka

Sen längesen

 

Jag!

 

Har tagit paus av att drömma sen längesen

Drömmen är den förbjudna stan i mitt liv

 

Leva som inte leva

Leva som död

 

En pauskant känsla på livstid




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 98 gånger
Publicerad 2021-02-03 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP