Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Och granen är död


Vintervardag

Det är vinter
och kallt i världen,
inte bara vad gäller årstiden.

Men om kylan
sitter i själ och hjärta
vad hjälper väl våren då?

Frostiga träd
sträcker nakna  grenar
mot en himmel som är grå.




Vinter




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-03 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP