Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avsikter

 

 

du ger mig rosor

men säger aldrig de magiska orden

är dina känslor inte äkta?

är allt bara ett spel?

då har du valt fel medspelare

hoppar av ditt falskspel 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-02-03 14:04



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Tänkvärt !

Själv reflekterar jag över när
”tre magiska ord” förlorar
magin i handlingar
som motsäger
kärleken

Tack!
2021-02-08

    Lena Staaf VIP
Min man sa aldrig att han älskade mig men han visade det på alla sätt så jag behövde inte sväva i tvivelsmål. Orden är inte naturliga för alla
2021-02-03

    Elisabeth Nilsson VIP
En del människor har svårt att våga säga orden, trots att känslorna finns.
2021-02-03

  Marita Ohlquist VIP
En del har svårt att uttrycka känslorna i ord, visar sin kärlek på andra sätt ex. genom att ge en bukett vackra rosor.
2021-02-03

  ULJO
Håller med Solstråle nedan
2021-02-03

  Sparvögat VIP
Jag älskar dig, vackra ord om sanningen talar...
Utan dolda avsikter
2021-02-03

  BenGust VIP
Denne kanske tänker att rosorna är en del av magin. Kanske rent bond-fångarknep. Inte Bond som i James Bond.
2021-02-03

  Solstrale VIP
Sänd en kaktus som tack det betyder "stick" :)
2021-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP