Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar kan ändras

Och varje gång
Försvinner lite av själen
För att hoppet grusas

Men drömmar kan ändras




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 53 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-03 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva