Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kraftlös

Och jag famlar i ett mörker utan kraft
Hopplösheten föder orkeslös andning
Stillar inte längre hjärtat med solglimtar
Vill skrika ut den sorg som drabbat mig

Men visheten är större än allt det gråa
Och kampen är inte som den var
Insikten har visat andra vägar
Jag måste bara ha kraften att åter dem ta




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 62 gånger
Publicerad 2021-02-03 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva