Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Att göra en tavla.


Målningen


Formen bildas ur det smärtsamma arbetet
likt buskarnas tillväxt längs de bördiga kullarna.
Långt innan färg och perspektiv är färdiga
är åren runt omkring mig grovt huggna
såsom en tjock och mörk ram.




Fri vers (Fri form) av Koloristen
Läst 299 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-02-03 16:46



Bookmark and Share


  Horace
Beundransvärt!
Både i skrift och bild
2021-02-05

  Solstrale VIP
Mycket vackert i ord och bil! Gillas skarpt!
2021-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen