Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Isis-egyptisk gudinna symboliserar kraft i transformation. Tack!


... ... ... ... ... ISIS ... ... ... ... ...



Aj aj
Rasar
Faller
Brister
Kraschar
slutar räkna
efter tusen bitar
slår huvudet
i väggen
kantstöt
Aj aj aj

genomskinlig
krackelerad
ofiltrerat
rent

plockar
bort en bit
släpper taget
väljer varsamt
de bitar som är jag
skapar helhet i -tre








Tack!

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 201 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2021-02-03 17:38



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Helheten i kropp, ande och själ strålar samman.
2021-02-04

  ULJO
Berörande
2021-02-04

  Kungskobran VIP
Det gäller att plocka samman de bitar som finns kvar
2021-02-03

  Sparvögat VIP
Att resa när man fallit i ny styrka, fint tecknat...
2021-02-03

  Solstrale VIP
Fokus på sig och sitt i ens mitt är alltid bra! En häftig text som väcker och sträcker fram en maning att ta vara på sig!
2021-02-03
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria