Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslovikt


en tjejs känslor
bör aldrig ifrågasättas

de bör bara efterlevas























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-03 18:22



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Som du vet, håller jag med i princip, att 'nu är väl ändå tiden inne för ett maktskifte'. Men samtidigt är det för många krafter som 'håller emot' och även om en sorts 'hämnd' lockar, det sällan är en 'framkomlig väg'. Det är inte helt lätt att veta vad som är det. Men en sak borde envar kunna göra, förstå vikten av sina egna handlingar. Samt att söka få väninnan att ta del av en bok om självförsvar för att åtminstone mera kunna rent praktiskt försvara sig själv och inte bara 'kräva sin rätt'. Var nu föreställningen om ens 'rätt' kommer ifrån. Olika sorts papper där det står fastställt 'vilka som har rätten på sin sida'. Självförsvar är ett 'säkert kort', åtminstone 'på papperet'.
2021-03-14

    ej medlem längre
haha, verkligen, om två dumma våp strider mot varandra, hur bör en göra och agera då, maestro?
2021-02-06
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP