Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"Nobody likes a smart ass"

 

Do I ever cross your mind?
Like a lunatic? An innocent love?
Or something in between the sheets
Am I your type...? (I'm no rip-off)
Do you copy my style?
My bilingual body language?
Or do you think I’m being prude
I suppose my chances are slim
Cause...


- Nobody likes a smart ass




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-03 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP