Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minusgrader

Jag ska skriva några rader,
om snö och minusgrader.
Om snömodd och underkyld is.
Om solen som lyser,
genom dimma och dis.
Strålar som trevar letande,
Rådjur och hjortar på fältet betande.
Där de kan hitta en välsmakande tuva,
Själv så letar jag efter mina
vantar och min luva.




Fri vers av Klipparen
Läst 118 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-02-03 21:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra med rim och liknelser i en vardag
Fint
2021-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Klipparen