Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En översättning av en engelsk översättning av en dikt av den ryska författaren Sergej Aksakov


Till Grisha

Rör på dig, min fiskare,
Rappa på, rappa på,
Skynda iväg att fånga
Grönling och sandkrypare!

Med välkomnande vågor
Breder sjön ut sig och väntar;
Under lummig grönska
Gå och gör ditt glada arbete!




Övriga genrer (Översättning) av Roggebogge VIP
Läst 153 gånger
Publicerad 2021-02-04 03:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roggebogge
Roggebogge VIP