Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Februari haikutriptyk


akvarellmorgon
milda färger sträng kyla
vinter i vila

snörök runt vägen
solen diffus ur 5molndis
mjuka konturer

rödglödgat solklot
stöter blodspjut i molnkropp
natten läker sår

 




Bunden vers (Haiku) av Per Rydberg
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-02-04 05:36



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Känslosamt och dramatiskt, som lockar till sympatiskt, i var tanke om natur, där då olika samling av djur, samlas till en upplevelse extastisk, just som så där exotisk...
2021-02-04

    Lena Staaf VIP
Underbara och dramatiska naturscenerier!
2021-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg